Tuesday, October 13, 2009

"WAJAH TERKINI - UMAIRAH.........."

Inilah wajah terkini UMAIRAH....................

Masih ingat lagi x wajah ini....wajah yg suatu ketika dulu telah menimbulkan perdebatan antara satu sama lain dalam friendster blog aku dulu bawah entry CINTA TERHALANG (UMAIRAH dan KEY_RUL)...kenapa???...Sesiapa yang pernah follow citer ni, pasti akan mengetahui kisah ini dan mengenali wajah ini.....hehehehehe...

"Sehingga kini mereka membawa haluan cinta masing2 yg tidak kesampaian....kesian....."

6 comments:

~amy liana8886~ said...

cutenyer umairah nie..

Ilyah.... said...

~amy liana8886~:
Mmg cute umairah ni..tp garang orgnyer..hehehehe

sopangayopojuang said...

kehkehkehkeh!!!!

sian krol ekkk...cinta tak berbalas...aper la si umairah ni...high taste betul...ker emak si umairah ni macam nyonya mansur??? hahahahahahahaha!!!!

Ilyah.... said...

sopangayopojuang:
Hahahaha...bkn umairah yg high taste..emaknyer yg high taste...hahahahaha bace dek baiti ni habis aku....huhuhuhuhu

sopangayopojuang said...

owhhhhhhhhhhh!!!! Nyonya Baiti yg high taste rupanyaaaaaa...tak patutttt...memang tak patuttttttt...nak mejistret jer jadi menantu...agak2 la woi!!!! hehehehe...

p/s: sementara nyonya baiti ni lom tau, kita ngumpat jer...hehehehe

Ilyah.... said...

sopangayopojuang:
Hahahahah...confirm bsk aku kene belasah ngan bety....huhuhuu...nk wat caner....