Monday, October 5, 2009

REMOTE CONTROL vs HP.....

Al-kisah pada petang Sabtu hari tu, adik aku tgk tv. Di sebelahnya ada 2 brg iaitu hp ngan remote control yang same colour iaitu "grey". Tgh syok tengok tv, biasalah iklan. Adik aku nk tukar channel tv tu, tangannya menggapai remote. Tekan2, tak tukar gak channel tv tu. Aku dh gelak tgk die tekan2 x dpt. Rupa2 nya benda yang dia tekan tu.....ialah hp...hahahahahahah. Adik aku siap blh ckp.."eh salah, patutlah x leh tukar..along dh nmpk bukan nk bgtau...." HAHAHAHAHAHA....Alahai adik aku......

7 comments:

jai@jezz said...

hehehehe... nasib kau rakam gelagat adik kau tu..huhuhu.. :)

~amy liana8886~ said...

kelakar adik awk..tp sy penah jugak tp mouse dgn henpon..duk leka tgk screen duk pgg mouose tp cursor xgrak2 tgk2 duk pgg henpon..ms tu pakai hp besar sikit tu yg tertukar tu..huhu..

Ilyah.... said...

jai@jezz:
Hehehehehe...tu lah...gelak x berhenti dibuatnya...:-)

~amy liana8886~:
Memang kelakar...same kejadianlah ngan adik saya...ni pun kalo teringat, mesti gelak lg...:-)

gummybear said...

hahahaha...sape ni?
idah ke adik?
along memg, dah nmpak bukn nk ckp..
hahahaha
nasib bek yanah xde..
kalo x, smpai skrg x henti gelak...
wakakakaka

Ilyah.... said...

gummybear:
Sape lg si kenit tu...adik....aku ngan idah gelak x berhenti2. Idah lg lah, sebelah adik je....hahahahha....mmg x leh bla....hp disangka remote control....

sopangayopojuang said...

adik ko tu dah tentu la budak...ms aku jg cyber ari ahad aritu, ada arab tu komplen apsl mouse kat host pc tak function...skali aku tgk rupanya yg dia pegang tu thumb print scanner...mmg la tak jalan pak arab woi!!!!! belajar tinggi2, tp mouse ngan thumb prinnt scanner pun tak kenal...NGOK!!!

Ilyah.... said...

sopangayopojuang:
Hahahahahaha...kat negara die x benda tu kot. That's why Pak Arab tu x leh nk bezakan mouse ngan thumb print scanner....sabo jer lah.....