Monday, October 12, 2009

THE REAL MEANING OF WORD - FRIENDSHIP........


Dalam aku menjelajah blog2 org lain, aku tertarik dengan gambar ni..kenapa???...Gambar ini di letakkan bawah tajuk "FRIENDSHIP"...Aku dh wat survey dlm facebook, dan ramai yg memberikan pendapat masing2......different people have a different perception. Jadi kali ini aku letakkan di blog ni utk aku mengetahui pendapat korang tentang gambar yang diletakkan bawah tajuk "Friendship"....kenapa dan mengapa...apa pendapat korang sume........

2 comments:

gummybear said...

bagi yanah kan, kawan ni x kira la dgn sapa pun..xkira fizikal dan rupa paras..yg penting hati mau ikhlas :)

Ilyah.... said...

gummybear:
mmmm...betul jugak..yg penting keihklasan...:-)