Monday, March 29, 2010

PBAKL 2010...


Akhirnya...Sabtu lalu, aku berjaya juga menjejakkan kaki ke PBAKL untuk mencari karya-karya terbaru...... Bagaikan satu kepuasan dapat melihat pelbagai genre buku yang ada. Melewati setiap kiosk, membuatkan aku macam nak beli semua buku yang ada. Heheheheh..... Yang pasti, apa yang aku nak, dh dapat aku beli.....:-)

p/s : Confirm my mom "bising" coz dh tak tau kat mana nak letak buku yang melambak kat umah tu...hehehehehehehehe

~ BUKU - LAKARAN MASA DEPAN ~

2 comments:

gummybear said...

ceh..pergi pesta buku x ajak yanah..
kumpul buku bnyak2 ek..nant bleh yanah baca..hehe

Ilyah... said...

GUMMYBEAR:
Pay for it... Mane ade free zaman skrg ni...
hahahahahah...yanah kene tinggal...heheheheheh