Monday, March 22, 2010

LUAHAN TUAN PUNYA BLOG :-)

Huh..busy betul tuan blog ini smp x sempat nk update entry yg baru. Dh lame rasenya x jengah blog ni dan juga blog rakan2 lain. Sejak akhir2 ni byk keje sikit and kene attend kursus..fuh...Tapi hari ini aku gagahkan juga utk menjegah blog rakan2. Sempat jugaklah tinggalkan komen kat blog diaorg..heheheheh..time tengah rajin memang mcm tu. :-) Wokeh...see u all next entry...bye...have a nice day.

My TaRgEt :
  • Finish 1.4.3.7 nyer story....huhuhuh
  • Nak rajin2kan diri ini, utk update blog....
  • Nak ubah suai suasana blog ni..(huhuh x taulah bile leh ubah...)

2 comments:

gummybear said...

tolong ubah banner yanah kat blog..bosanla asyik gmbar tu jer..nak buat tak reti..huhu..ubah cantik2 tau..kalo bleh nak warna purple2 pink..hehe

Ilyah... said...

GUMMYBEAR:
Amboi...sedapnyer ayat ko. Bayar gaji aku kalo nak suh ubah background tu...huahuhauhauhaua..
Nnt ade mase alg ubahkan..dush..