Tuesday, September 29, 2009

COMING SOON.......

TAJUK : KU BAWA MEMORI ITU

TAHUN ITU : 1997

"Seekor lembu menghadap utara,
Kemudian pusing ke kanan 180 darjah,
Kemudian 270 darjah ke kiri,
Ke arah mana lembu itu menghadap sekarang?"
-IJAM-

"Ala...itu teka-teki ke...soalan matematik?"
-ALISYA-

2 tahun kemudian.........

"Semoga cita-cita Alisya menjadi seorang doktor akan tercapai"
- MOHD IZHAM ISKANDAR -

"Abang Ijam kan hero idola Alisya"
- ALIYATUL ALISYA -

p/s : Setelah sekian lama cerita ini berada dlm simpanan aku (since aku form 4 lg), akhirnya terbuka pintu hatiku utk meletakkannya di dlm blog aku ni. Akan di publish this OKTOBER mengikut episod.........:-)

6 comments:

gummybear said...

dah berzaman kat dlm almari tu, baru terpk nak kuarkan ke kak Ilyah?..hu3

Ilyah.... said...

gummybear:
Biasalah.....mase tu seru aku lum smp...hehehehehe

~amy liana8886~ said...

xfaham sgt la ilyah..huhu..

Ilyah.... said...

~amy liana8886~:
Yang mane amy x fhm?:-)...entry yg ini adalah sinopsis cerita yang saya tulis since saya form 4 lg. Ini sinopsis sahaja...cerita penuhnyer saya akan masukkan x lama lg.:-)

[rania firdaus] said...

wah.. bagus2..
teruskan usaha..
chaiyo!!!

Ilyah.... said...

[rania firdaus]:
Thanks...tapi kita tak sepandai Rania menulis.....apepun I try my best....heheheheh