Friday, September 4, 2009

MY "KADUK" (6).....

MY "KADUK" (5) : Dalam entry yang lepas, aku buat survey utk mengetahui pendapat pengunjung blog ni and my follower tentang kenapa Kaduk aku sepi....berbagai komen yg aku terima...Terima kasih kepada yg sudi meninggalkan komen utk survey tu.....
----------------------------------------------------------------------------------

Kesinambungan kisah My Kaduk kali ini......................

Sesuatu di luar jangkaan aku telah berlaku. Tiada ku sangka ianya terjadi kepada diriku. Saat mendengar perkhabaran itu, aku terjelopok ke lantai. Tiada ku sangka KADUK sanggup berbuat demikian kepadaku.
Tetapi....kenapa mesti kawan Kaduk yang memberitahu berita ini kepadaku dan bukan Kaduk sendiri....................

**********************************************************************************
*Perkhabaran apa yang telah aku terima sehinggakan aku terjelopok ke lantai, nantikan kesinambungannya dalam MY "KADUK" (7). Segala persoalan kenapa Kaduk aku sepi bakal terjawab tidak lama lagi.....huhuhuhuhuhuhu......

6 comments:

jai@jezz said...

kau ni wat suspen ah. kaduk nak masuk meminang yerkkk....~ bagitau ahhh... ;p

Ilyah.... said...

jai@jezz:
Hehehehe...saje je nk wat suspen kat korang.....sabar....jawapannyer ade dalam My Kaduk (7), yg akan di post dlm entry akan datang x lama lg....sabar ye jai....

Anonymous said...

En Pahang: aku paling benci crita bersiri2 nih..adoooyaii..

Ilyah.... said...

En.Pahang:
Ala...pahang, aku saje je nk wat suspen...mase tu idea aku smp setakat tu je...tu yg kene sambung lagi.........hahahahahahaha...sabar yer...:-)

gummybear said...

bila nak sambung kaduk 7 ni?
lambatla..cepatla sikit..hu3

Ilyah.... said...

gummybear:
Sabarlah makcik Yanah....x lari kaduk tu...hahahahahah