Wednesday, August 26, 2009

MY "KADUK" (5)......


Entry MY "KADUK" (4) : Kaduk aku mcm biskut chipsmore......Tapi utk entry kali ni aku nk wat sedikit survey untuk aku teruskan story ni dlm MY "KADUK" (6)....
----------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------
Kali ini kaduk aku memang sepi terus.......menyepikan diri.....tanpa diketahui puncanya...akhirnya aku jemu nk bertanya kenapa kaduk aku sepi...huhuhuhuhuhu...
----------------------------------------------------------------------------------
Rasa2 korang kenapa yer dia menyepi.......hhuuhuhuhuu. Apa pendapat kalian......mengapa my kaduk menyepi.....

APA KATA SURVEY.......

A) Kaduk busy dgn keje smp x sempat nk msg...huhuhu
atau
B) Kaduk dh ada org lain...huhuhuhu
atau
C) Kaduk x nk kawan dgn aku lagi....huhuhu

Yang mana satu rasenyer pendapat korang...ke korang ada pendapat lain...boleh kita share......

12 comments:

sopangayopojuang said...

aku pilih no.1 sebab mmg tu la alasan yg selalu aku guna...hahahahahahahahaha!!!!

jai.jezz ^.~ said...

hehehehe... bagi saya 'B' kot.. dia dah ader org lain.. :P


** kamu jgn frust menonggeng pulak yee. :)

Anonymous said...

En.Pahang: Asyik kaduk je nk meseg ko..ko la plak msg dia...kaduk2...

jai.jezz ^.~ said...

** ader tag untuk kamu..

Ilyah.... said...

Sopangayopojuang:
Ishh..ish...itulah alasan yg selalu lelaki guna....anyway time kasih coz join dlm survey ni...heheheheheh

jai.jezz^.~:
mmmmm...itu yg terlintas dlm idea saye...time kasih coz join dlm survey ni...nmpknyer akan ade sambungan citer my kaduk ni...heheheheh..thanks utk tag tu...hehehehe
***frust...hahahahahah...saje je

En.Pahang:
Ish..ish..ish...habis kredit aku nk msg die je...dia sepi gak...hahahahahahahah..time kasih coz join dlm survey ni....heheheheh

gummybear said...

jawapan saya...jeng2..

kaduk menyepi sebab awak pun menyepi...hu3

sopangayopojuang said...

Ilyah: tu bukan alasan, tapi itu namanya pemanis mulut utk menyedapkan hati...hehehehehe...

Pahang: Gua setuju dengan lu...harap dia jer mesej letih la woi!!!! stakat kredit tu aper la sgt kan...15PAX pny rate br 1/2 sen kalau celcom-celcom...celcom - lain2 network br 0.06 sen...haussssss!!!!

HIDUP CELCOM!!!!!

Ilyah.... said...

Gummybear:
Ye ker....huhuhuu....thank's coz join this survey.....nntkan sambungan citer ni dlm My "Kaduk" (6)...harap2 aku ade idea nk sambung...byk pendapat...heheheheheh

sopangayopojuang:
Blah la ko. Byklah ko punye pemanis mulut...ko ngan pahang same
je....hahahahahah.....aik..promote celcom nmpk?..ko nk aku promotekan skl x no hp ko?hahahahahahah...thank's again coz join this survey....

kwn kaduk.... said...

bg aku kaduk ko tuh... g berperang ngan taliban... huhuhuhu die ade job laa mlm ritu... membantu insan teperangkap dlm lift.....

Ilyah.... said...

kwn kaduk:
Huhuhuhuhu.......itu kaduk lain.....
hahahahahahha....kaduk yg tu nnt aku masukkan dlm entry yg lain pulak....new version nyer kaduk.....hahahahahahahah

sopangayopojuang said...

ooooo...nk promote no. henpon aku ekkkk???? aper kater kita saling membantu...ko promote no. henpon aku kat sini, dahtu aku promote lak no. henpon kau kat tmpt aku...amacam??? ader bran...hakhakhakhakhak!!!!

Ilyah.... said...

sopangayopojuang:
Kalo setakat no ko..aku tampal tepi jalan je...hahahahahahahahah