Monday, April 27, 2009

PBAKL DAH TAMAT....











Huargh...PBAKL dh pun melabuhkan tirainya...panjang umur kita jumpa lagi...heheheheh...Tahun ni partner aku pun 2 kali lima ngan aku, beli buku x ingat dunia. Tp bila lagi...ni lah masanya. Hehehehehe....x percaya tengok gambar yg aku download..tu sume novel yg aku beli kat pesta buku tempoh hari...heheheh...eh, ada satu lagi novel karya Aleya Aneesa " Hanya Dia Tahu". Balik kg nnt confirm my mama berleter...ayat biasa die "kat mane nk letak lagi buku tu..." jgn marah mama...heheheh. Setakat ni aku baru menghabiskan 2 buah novel. Huh..byk lagi nk baca..Stok setahun...harap2........

4 comments:

ujang said...

AHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!! sumer buku2 yg ko beli tak sodapppp!!!! hakhakhak....

LONG LIVE JIBAM!!!! menitik air mato weiii baco buku tu...huhuhuhukhukuhkuhuk....

p/s: ms semi FA n9 vs klantan kat paroi aritu aku jumpo Ujang kat masjid paroi...dah masuk tabligh ghupo'eh...alhamdulillah

Ilyah.... said...

Ujang : Yg bacenyer aku, bukan ko...suka hati akulah nk beli....hahahahah....JIBAM memang best..glamor citer tu mase zmn sekolah dulu....

ujang said...

yor laaaaa...buku kauuu...pokok dek kau laaaa...hausssssssss!!!

ko suka tgk citer Bukit Kepong kan??? ko penah bc novel dia tak??? ko carik kat KAT...perghhhhhhhhh!!! aku rasa 6 kali kot aku khatam...klu kat ma'ahad ni, org dh buleh pggl aku al-hafiz nih...hehehehehehe...

novel tu la kisah SEBENAR-BENARNYA bukit kepong...baru la aku tau rupa2nya sarjan jamil tu awal2 lagi dah mati kena tembak...bukan mati kena hempap ngan palang yg tgh terbakar mcm dlm movie version pnya...tipu la itu jins samsudin...

Ilyah.... said...

Oh ye ker...aku br tau ade buku pasal bukit kepong. Nnt aku cari kat KAT...