Tuesday, April 14, 2009

PESTA BUKU ANTARABANGSA KUALA LUMPUR 2009....


Agak lewat aku memasukkan entry ini. Tapi yg pasti pesta buku dh kembali...aku sudah menyenaraikan buku2 yg nk dibeli. Hehehehe...spend money ma...Tp yg x plan lagi, bila nk pegi. B4 gaji or after gaji or amik cuti hari kerja or pegi on saturday or sunday...Dan lagi satu nk pegi ngan sape...Bcoz aku ni kalo dh jumpa buku memang x ingat. Masuk MPH Bookstore pun aku lepak lama apatah lagi PBAKL ni...Nak kene cari member yg boleh tahan kerenah aku...Hua,Hua,Hua.... who want to join me......

Lagi satu aku nk cari balik buku yg hilang.....buku tu asalnya member sekolah aku yg bagi..tapi ntah macam mane blh missing, habis sume rak buku kat rumah aku punggah tp x jumpa..hua...hua...hua.... Aku mencari di library....ada and then aku photostate. Tapi aku nk yg original punye..x taulah ade lagi ke x...buku yg aku cari tu karya Abd. Talib Hassan bertajuk Odah....

Yang pasti, pesta buku kali ini aku akan mendapatkan signature one of my favourite novelist "Rose Harissa"....hopefully...Tahun lepas aku sudah mendapat signature Damya Hanna also one of my favourite novelist....harap2...Untuk member aku Farah...aku harap ko akan mendapatkan signature your favourite novelist "Nazurah Aishah"....heheh..kalo dpt, aku pun nak gak signature die..hehehe jgn marah.....

Ok....see you there....PBAKL i'm coming......

6 comments:

fra said...

oh nazurah.....
aku jatuh cinta ngan novel ko....

klu brani turun weekand laaa kite redah banjir org...
ada bran?

Ilyah.... said...

Eleh...ko ingat aku x berani....banjir pun aku redah ni kan org...hahahahahahahahhahahha...boleh dpt ke signature Nazurah Aishah.....???????

fra said...

klu aku dpt... aku amik gmbr ngan die ... pastu aku tayang kt ko... huhuhu nk kasik ko muntah
hahhaahaha

berani naek lift sorg2 laaaaaa hahaahhaahahah

Ilyah.... said...

Hampeh ko.....uwek...

Nazurah Aishah said...

dapat siggy ke tak ni?

Ilyah... said...

NAZURAH AISHAH:
Kawan saya dpt....ini saya link kan blog dia http://eizakrul.blog.friendster.com/2009/04/hari-ini-dalam-sejarah/
Yang sedihnya saya yg tak dapat....huhuhuhuhu..tapi x pe, dpt gak beli RHS....x sabar nk tunggu karya terbaru....