Tuesday, April 28, 2009

THE MAGICAL FOREST...

Dalam aku melayari internet, aku terjumpa gambar2 ini dari laman web yang berbeza. Jadi aku mendapat idea utk entry kali ini. Dalam aku mengamati gambar2 ni, terlintas difikiranku...wujudkah tempat2 ini di dunia.....sebuah tempat yang digelar "The Magical Forest"................










3 comments:

ujang said...

rs cam penah nmpk...rasanya gmbr2 ni mcm tmpt shooting LOTR..aku penah jumpa kat web mana tah...klu tk silap aku la...

Ilyah.... said...

Ujang : Kalaulah tmpt ni wujud kat dunia ni....aku nk jejak...heheheh...

ujang said...

wujud sebijik camtu maybe tak la kot..juz 4 shooting rupa dia camtu...tp klu time2 biasa camni maybe tkde rupa camtu la...but still nice gak la kan ms klu tkde aper2 yg jadikan tmpt tu mcm dlm gmbr tu...

tp mmg aku igt lg la gmbr ni aku jumpa ms manusia2 kat alam fana ini tgh heboh2 dgn LOTR...

LOTR: satu2nya citer tk masuk dek akal yg paling aku suka...