Thursday, January 22, 2009

HADIAH DAN MAKNA TERSIRAT..

"Hari ni aku check e-mail and I found this...."Hadiah dan makna tersirat" .....korang hayatilah...heheheh"

Setiap hadiah yang anda beri kepada kawan/kekasih/isteri/suami anda
mempunyai maksud yang tersirat...

JAM TANGAN - Tanda meningati setiap masa dan waktu
CINCIN - Tanda ikatan kasih yang abadi
GELANG - Tanda mesra
RANTAI LEHER - Ikatan cinta yang perlu perhatian
SUBANG - Tanda penghargaan dan penghormatan
KASUT - Sentiasa mengambil berat/prihatin
PAKAIAN/KAIN - Semoga kasih berkekalan dan dekat selalu
PAYUNG - Tanda kasih dan sentiasa ingin melindungi
MINYAK WANGI - Tanda cinta
BINGKAI GAMBAR - Sentiasa merindu dan tak ingin berjauhan
BUKU - Bersifat terbuka dan bertolak ansur
BUNGA - Tanda perkenalan dan tanda sayang
COKELAT - Semanis cintamu
LAGU/CD/KAD UCAPAN - Mengabadikan cinta
SEJADAH DAN ALQURAN - Tandanya kekasihnya itu menyayanginya dunia dan akhirat

PssssTT..heheeheehehe... Satu lagi.... zaman mellinieum.. ..
HANDPHONE
...tandanya....kau jangan lari dari ku!!!!......aku akan cari kamu walau di manapun... melainkan kalau handphone tu ditutup.....

HADIAH PALING BERHARGA DALAM DUNIA!!

MASUK MEMINANG
.... ..tandanya dia serius dan betul2 seriuss..!hehehehehe

1 comment:

hanisah othman said...

salam.
hmmm...
hadiah apapun ok asalkan iklas kan. cuma janganla bagi hadiah yg sama setiap kali. boring la.
kunjungilah saya di http://sisipanilham.blogspot.com