Friday, January 8, 2010

PERIGI MENCARI TIMBA....


APA PENDAPAT KALIAN DENGAN ISTILAH INI....????


Istilah perigi cari timba dah lama kita dengar. Tapi relevankah istilah itu dipraktikkan pada zaman moden sekarang ini. Apabila perempuan meluahkan perasaannya kepada insan yang bergelar lelaki adakah ianya akan digelar "perempuan tak tau malu"....malunya. Tapi org selalu kata, zaman sekarang ni dh x kisah dengan itu semua.....siapa cepat dia dapat...hehehehe...best woman can win..ahaks...
Tapi macam mane pulak bagi org yang tak berfikiran terbuka....huhuhuhuhu...lain pula persepsinya...hhuargh......

p/s : Isu ni menjelma semasa tengah drive...heheheheh

2 comments:

ZaaRz said...

Rasanya tak salah kalau perigi mencari timba kan ?

Sebab sekarang, boys pun takda masa nak fikir pasal cari-mencari nie, so kalau gurl yang start dulu pun... personally, i tak kesah langsung. :)

Tapi kalau ikut dedulu pulak, memang la tak seswai. Nampak perempuan tu macam, -takde.orang.yang.nak- je kan ?

Anyway, depends kat boys tu jugak la. kalau kena kat boy yang tak kesah, mesti dorang okay aje (tp family taktau la camane)....

Ilyah... said...

ZAARZ:
Mmmmm...betul jugak tu. Kadang2 ade jugak bebudak lelaki yg x kisah pasal ni, sometimes jugak, ade yg amik kisah....
Tapi kalau girlz tu dh suka kat budak laki2 tu, takkan nk senyap je kan?..huhuhu..minat dalam diam...nak x nak kene luahkan jugak. Tapi risikonya kene tanggung sendiri. Kalo ade feedback itu satu bonus, kalo x de feedback...huhuhuhu...haru dibuatnya....heheheheheh