Wednesday, January 13, 2010

"NUKILAH HATI ARISSA" - {6}


11 JANUARI 2010 - ARISSA DAH ADA KAWAN *v*

Hari ini terasa mcm betul2 pergi kelas. Sepanjang minggu pertama, Arissa rasa mcm keseorangan. Mgkn sebab Arissa belum kenal sesiapa dalam kelas itu. Tapi hari ini Arissa dah mula mengenali ramai kawan dalam kelas...(ish..ish..ish..Arissa ni macam baru masuk darjah satu pulak)... Maklumlah rata2 dalam kelas tu pun x kenal lagi antara satu sama lain. Bila dah mula kenal, masing2 pun mintak no hp lah, email lah, facebook lah...termasuklah Arissa.
Majoriti dalam kelas Arissa, umurnya boleh dikatogerikan junior...cuma yg sama part time mcm Arissa je lebih kurang sebaya...heheheheh...
Tak kisahlah...janji boleh ngam sebagai kawan. Bertambah ramailah kawan Arissa *v*heheheheheheheheh....

Sisipan Arissa : Teringat masa dulu2...saat Arissa kenal dan ada kawan nama "si dia"..huhuhuuh

~ NUKILAN HATI ARISSA ~

2 comments:

gummybear said...

arissa dah jumpa yg berkenan ke belum?? hehe

Ilyah... said...

GUMMYBEAR:
Hehehehehe...Arissa x jumpa lg yg berkenan...hahahahahah