Friday, November 20, 2009

"SPECIAL INTRO : 1.4.3.7..."


12 tahun yang lepas.....

Ada seorang budak perempuan
Dia sangat comel bila marah

Saya suka tengok dia


Ada seorang budak perempuan
Dia budak kelas sebelah

Hari-hari saya nampak dia


Ikhlas dari :
1.4.3.7.....


******************************************************************************

12 tahun kemudian...

Itu kisah dulu kala
Saat kali pertama aku tengok dia


Kini dia masih seperti dulu

Sentiasa berada dekat ngan aku

Ikhlas dari :
1.4.3.7.....


****************************************************************************

12 tahun yang lepas.....

"Langkah diatur perlahan ke kelas 3 Anggerik. He..he..he...mission complete.. "
- ALAN -

"Comel. Aku suka tengok budak tu. Nak try usha lah budak tu...."
- ADAM -

"Buku geografi ditarik dari bawah meja. Sekeping kad berwarna merah jambu jatuh ke lantai. Siapa pulak yang kasi aku kad ni?...."
- QAIRIEN -



p/s : Ini adalah promo utk 3rd story aku. In progress. Harap2 idea aku tak kering bila melakarnya di atas kertas putih berdakwatkan pen hitam...hehehehe....Amin....

2 comments:

~AmyLiana8886~ said...

1.4.3.7 tu i love you forever ke? teka je..hehe

Ilyah... said...

~AMYLIANA8886~:
Jeng...jeng...jeng...:-)