Thursday, February 11, 2010

ENTRY KHAS : AKU JADI MARAH BILE........


Apa jenis manusia yang buang anak macam ini rupa. Woi..binatang pun tahu sayang anak tau. Manusia diberi akal dan fikiran untuk menilai kebaikan dan keburukan, tp kenapa perangai manusia lebih dahsyat dari binatang. Apa dosa 'baby' nie?....huhuhuhuhuhuhu

p/s : Aku jadi MARAH bile tgk org buang budak sesuka hati je....aduhai...insaflah manusia...(peringatan untuk diri sendiri jugak..minta dijauhkan). GAMBAR TU MMG AKU SENGAJA BESARKAN, BIAR ORG LAIN DAN AKU SENDIRI SEDAR BETAPA KEJAMNYA MANUSIA ITU.....

4 comments:

Anonymous said...

huh tol tuh yah aku sokong ko marah.... kot ye pun bby tuh dh meninggal kebumi kan lah dgn cara yg bek... jgn di buang sesuke ati.... aku ase mak bpk budak nih klu mati nnt bior die ase kene hurung ngan semut tuh.....

Ilyah... said...

ANONYMOUS:
Betul...betul...betul....bukan semut je...segala jenis binatang hurung mak bapak dia...hehehehehe

p/s : erk...nnt tlg tinggalkan nama yer coz aku x leh nk detect ni sape. Kalo ikut care ayat tu mcm familiar..tp takut salah org...:-)

ZaaRz said...

Orang yang ada anak tapi tak buang anak memang species manusia yang tak layak di panggil orang.. panggil alien la.. dah dapat anak tapi tak pandai mensyukuri nikmat Allah.

Ilyah... said...

ZAARZ:
Betul..betul..betul...tapi alien pun sayang anak tau...hehehehehe....