Tuesday, December 1, 2009

JUG AIR vs KENDI....

Masih ingat lagi x entry aku pasal REMOTE CONTROL vs HP. Kali ini aku panjangkan entry yg sama kerana watak2 yg terlibat jugak org yang sama iaitu adik aku. Kali ini aku namakan entry ni JUG AIR vs KENDI......
Al-kisah bermula sewaktu makan tengahari di rumah. Adik aku yang bongsu dh habis makan. Usai membasuh tangan, kitaorg pun berborak. Ntah macam mane dia boleh terambil KENDI, nk tuang air dalam gelas. Kebetulan JUG AIR tu betul2 kat sebelah KENDI. Memang tak boleh tahan ketawa... Dia boleh bagi isyarat senyap kat aku sebab dh tersalah amik KENDI, tp nk wat mcm mane sebab kakak2 nyer yg lain jugak perasan. Memang kene gelak lagi adik aku ni...... Adik aku yang sorang lagi siap boleh 'sound'......"ko nk tuang air ape tu dik?..."....kesian dia kene gelak lagi...hahahahahahahahahahahahaha....kesian2 jugak, tp yg paling byk ketawa...aku sendiri...sebab insiden tu depan mata aku and dh 2 kali dia tersalah ambil brg....alahai SHUHADAH.....

6 comments:

~AmyLiana8886~ said...

nakal la adik awk tu..

Ilyah... said...

~AMYLIANA8886~:
Memang nakal pun.....hahahahahha:-)

shidah said...

mesti kepala ngh pkir mende len 2 smpai kn teslh amil brng..
ehhehhehe..

Ilyah... said...

SHIDAH:
x taulah ape yg dipikirnya...shidah....hehehehehehehehe

gummybear said...

tak leh bla langsung masa ni..haha..
along ni wat yanah ingat balik insiden ni..
memang lawak gila..
dia ingat org lain tak nmpak gaknye..
gelak jahat ek..wakakakaka

Ilyah... said...

GUMMYBEAR:
Hahahahahahaha...mmg x blh bla langsung dengan lawak si ngokngek tu......shuhadah..shuhadah..:-)