Wednesday, December 9, 2009

"MY BOYFRIENDS"...AHAKS....





  • Hahahahahahahah....inilah "my boyfriends"...yang pertama kali aku war2 kan dlm blog ni....hehehehehe.....Aku buatkan khas utk tatapan pengunjung blog ini kerana blog ini akan bercuti selama 2 minggu...dari 14/12/2009 sehingga 27/12/2009....aku cuti lame hujung tahun ni nk gi jumpe pakwe2 aku kat atas tu...hahahahahahahahaha....
  • So...aku akan update blog ini semula pada 28/12/2009.....
  • Kepada yang menanti kehadiran my third story - 1.4.3.7......- kemaafan kupinta kerana tidak dapat"mempublishkan" dalam masa yang terdekat ini......Cerita itu baru 80% siap.....
  • Oklah...tataplah sepuas hati kalian dengan "my boyfriends" buat 2 minggu ni yer...
  • See you all on 28/12/2009....bye....

11 comments:

shidah said...

lor ilyah..lm nya bercuti,.
pe2 pom jgn dilupa mengabdikn kenangan ngn bf2 2 ek..ehhhee..:p

~AmyLiana8886~ said...

hensem2 ngat pakwe ye.

Ilyah... said...

SHIDAH:
Hehehehe..biasalah shidah, hujung tahun...habiskan cuti..."nak jumpa pakwe2...rindu..." hahahahahaha....ahaks.:-) Ok...see u on 28/12/2009...

~AMYLIANA8886~:
Heheheheheheh....hensem kan...yg paling atas tu baru "declare"...ahaks...:-)

ZaaRz said...

cuti ape plak lelame nie /

Heh... Boyperen ek ? cukup 4... bagus2.. ;) mengamalkan ajaran songsang.. :P

Sarnia Yahya@Sania Yasmin said...

Ilyah... abg aju, huhuhu...

Ilyah... said...

ZAARZ:
Dush....kalau diaorg tu jadi "suami" barulah boleh kata ajaran songsang...ni baru boyfrenz...hahahahahah

SARNIA YAHYA @ SANIA YASMIN:
Jgn jeles...dengan abg aju...hehehehehehe

ZaaRz said...

hohoho... yolah2, ajaran tak songsang lagi dah. boleh la i tiru kan, tapi nak double lagik.. jadi 8... :P Lalala~

btw, kem salam yang last sekali eh. cute macam i pulak~

sopangayopojuang said...

mak oi!!! ko pegi mekah ke???

Ilyah... said...

ZAARZ:
Huh..melampau nk double...dush...hahahaha. Aduhai..same ker?...baik tgk cermin balik...hahahahahahahahah...jgn mare...:-)

SOPANGAYOPOJUANG:
Ish..ko ni...ko x bace ape yg aku tulis...aku gi jumpa pakwe2 aku la.....huhuhu

gummybear said...

poyo...
tapi best gak kan kalo dpt abg ipar hensem macm 4 orang tu..
terutama yg atas sekali tu..
kan dah solo...
"along, jaga2 abg remi datang"..hua3

Ilyah... said...

GUMMYBEAR:
Ko jeles yer yanah...hahahahahaha...