Wednesday, March 4, 2009

KAMPUNGKU BANJIR.......

Semalam baca Utusan Malaysia (3/4/2009), terpampang muka surat depan gambar ni. Macam pernah tengok. Lepas baca artikel ni baru tau kampungku banjir. Actually x lah kene kat umah aku. Cuma yang banjir ni kat area pekan kampung aku. Tapi kalau Pekan Lubuk Cina banjir memang susah nak geraklah. Tiba-tiba teringat masa raya haji dulu. Hehehehe.....banjir.....oh...banjir.. Memang kalau hujan lebat x sah kalau Lubuk Cina x banjir......

4 comments:

ujang said...

gmbr tu kat dpn balai kan?

Ilyah.... said...

Ujang : Yup. Gmbr tu kat dpn balai polis...

hanisah othman said...

teringat peksa SPM saya kena tunda pasal banjir. masa tu, main iar atas jalan jerr bukannya study nak peksa. hahahah

Ilyah.... said...

Hanisah : hehehehe...biasalah kalau dh jumpa air x sah kalau x main air...lupe sume benda....