Wednesday, June 9, 2010

NAMA GANTI DIRI :-)

  • Heheheheheh...saje je suka2 nk tukar nama kat profile tu. Sape yang dah lame kenal ngan aku pasti tahu siapa ~ ANASTASIA ~.
  • Oleh kerana, setiap kali menjengah blog kengkawan atau meninggalkan jejak di shoutmix kalian, aku lebih gemar menggunakan nama ANASTASIA. So, dengan secara rasminya aku telah menggunakan nama ganti diri iaitu ~ ANASTASIA ~
  • Don't worry...ILYAH dan ANASTASIA adalah org yg sama...heheheheheheh

2 comments:

ZaaRz said...

Ye ke ? hehe.. name Ilyah comel lagi n ada maksudnye tersendiri, tapi kalau nama anatasia ni ape maksudnye ek ? Si comel yang perasan comel dengan tulisan-tulisannya yang superb tuh ke? :D

anastasia.. said...

ZAARZ:
hehehehe..saje je nk tukar nickname..Nama ILYAH memang sedap..Anastasia tu x de maksud tapi sentimental value name tu sangat berharga.:-)
"Si comel yang perasan comel dengan tulisan-tulisannya yang superb tuh ke?" - hahahahaha...x lah smp superb..huhuhuhu...sometimes perasan bagus gak..ahaks...hehehehehehe