Wednesday, April 14, 2010

LAMB LEG STORY....

TEMPAT KEJADIAN : RESTOREN CHOP & STEAK, SERDANG

MASA : AROUND 9 ABOVE

TUJUAN : MAKAN2

Nak dijadikan cerita, kami pun orderlah untuk makan. Ade yg order Chicken Grill, Beef Black Paper Steak and Lamb Leg. Lamb leg?...ade kisah lucu utk aku kongsi dengan korang sume pasal lamb leg ni. My uncle yang makan lamb leg ini. Sedang beriya2 dia nak menghabiskan sisa2 daging tulang tu, ntah macam mane boleh pulak tulang tu terpelanting ke atas pastu terus tergolek jatuh ke bwh meja. Mujur tak terpelanting ke meja sebelah. Kitaorg x blh bla. Ketawa x ingat dunia. Siap buat dialog lg tu..."kambing ni nk lari sebab kaki dia kene makan." Lagilah kitaorg bantai gelak...

4 comments:

nor ilyani said...

adakah itu busu??ish3..

Ilyah... said...

NOR ILYANI:
Yup....:-)

shidah said...

sy pok pnh jd cm2..time mkn aym hehhe..sweet memory wif prenz...

Ilyah... said...

SHIDAH:
Hai....lame nyer x dgr citer..:-)
Tulah masing2 ade pengalamn sendiri ..tp kali ini memang kitaorg gelak sakan...:-)